ECOTOUR - Energy Efficiency Management In Tourism Industry

Politica de confidentialitate

Politica de Confidentialitate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal

Incepand cu 25 mai 2018 a intrat in vigoare Regulamentul European nr. 679/27.04.2016, privind protectia datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date (General Data Protection Regulation – GDPR), regulament care va fi aplicat de toate statele Uniunii Europene. Agentia pentru Dezvoltare Regionala Nord-Est se aliniaza prevederilor Regulamentului 2016/679/UE si va informeaza pe aceasta cale asupra drepturilor privind prelucrarea datelor cu caracter personal. Dreptul de acces – aveti dreptul sa obtineti din partea noastra o confirmare de prelucrare a datelor cu caracter personal, daca este cazul, si acces la acestea, precum si asupra modalitatilor in care sunt prelucrate; Dreptul la portabilitatea datelor – aveti dreptul sa va primiti datele personale intr-un format structurat, care poate fi citit automat, date care pot fi transmise direct altui operator, daca este posibil din punct de vedere tehnic; Dreptul la opozitie – cand prelucrarea datelor cu caracter personal are ca scop marketingul direct, aveti dreptul de a va opune prelucrarii in orice moment. Dreptul la rectificare – aveti dreptul la corectarea datelor cu caracter personal inexacte; Dreptul la stergerea datelor – aveti dreptul de a solicita stergerea datelor personale pentru urmatoarele motive: nu mai sunt necesare in indeplinirea scopurilor pentru care au fost colectate/prelucrate, va retrageti consimtamantul si nu exista alt temei juridic pentru prelucrare, va opuneti prelucrarii, datele au fost prelucrate ilegal etc. Dreptul la restrictionarea prelucrarii – aveti dreptul de a va retrage consimtamantul cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal Va puteti exercita aceste drepturi trimitand o cerere scrisa, semnata si datata, la sediul nostru din: Piatra Neamt, str. Lt. Draghescu, nr.9, cod. Postal: 610125. 

Prelucrarea datelor ADR Nord-Est prelucreaza datele cu caracter personal in scop legal, in scop de informare/promovare, dar si de marketing direct acolo unde este cazul, pentru a va tine la curent cu activitatile si serviciile noastre, in urma abonarii dvs. la alertele/solicitarile noastre, oferindu-ne acordul de procesare al acestora. 

Ce tip de date colectam? Date de identificare: nume, prenume, nume utilizator, date din CI, fotografii, functia sau pozitia dvs; Date de contact: adresa mail, numere telefon etc. Date utilizare: cum sa folositi paginile noastre web, cum puteti accesa serviciile noastre etc; Date tehnice: utilizand site-urile noastre va putem colecta automat date tehnice, prin utilizarea de fisiere cookie si tehnologii similare. Date marketing si comunicare. Nu colectam si prelucram nicio data sensibila despre dvs: rasa sau etnie, convingeri religioase sau filosofice, viata si orientare sexuala, sanatate, date genetice, infractiuni penale, etc. In comunicarile noastre datele dvs. cu caracter personal vor fi utilizate numai pentru a va informa in legatura cu activitatile sau serviciile noastre, sau ale partenerilor nostri. Este posibil ca datele dvs. sa ajunga catre terte parti numai in urmatoarele situatii: Daca vom externaliza procesul unei firme de servicii IT si administrare sistem; Catre institutii, organe de reglementare si alte autoritati din Romania sau UE, care solicita raportarea activitatilor de procesare date. Va informam ca datele dvs. cu caracter personal sunt securizate, iar accesul la acestea este limitat angajatilor si tertelor parti (acolo unde ne este solicitat si care se supun obligatiei de confidentialitate).

Periodic primiti din partea noastra comunicari de informare/promovare, daca v-ati abonat la newsletterele noastre sau ati fost implicati in activitatile derulate in cadrul organizatiei noastre. In acest context, in cazul in care nu mai doriti sa primiti e-mail-uri din partea noastra va rugam sa apasati butonul DEZABONARE. In ceea ce priveste materialele expediate de catre noi pe adresa dvs. postala, va rugam sa ne anuntati in scris daca nu mai doriti sa primiti informatii din partea ADR Nord-Est, fie pe e-mail: adrnordest@adrnorest.ro, fie la adresa: Piatra Neamt, str. Lt. Draghescu, nr.9, cod postal 610125. Pentru orice alte informatii legate de prelucrarea datelor cu caracter personal va rugam sa ne contactati la adrnordest@adrnorest.ro.

| News ECOTOUR

13.10.2014
Sustainable tourism an important subject on UNWTO Executive Council agenda
Sustainable tourism an important subject on UNWTO Executive Council agenda
“The importance of building new partnership models for the sustainable development of cultural tourism gained particular relevance at the 99th session of the UNWTO Executive Council meeting in Samarkand. The Council also debated the latest international tourism trends and their impact on ...
details
13.10.2014
Tourism For Tomorrow Awards
The 2015 Tourism for Tomorrow Awards programme launched yesterday a call for applications from all travel and tourism companies who are setting the sustainability benchmark in their field. Announcing the launch, David Scowsill, CEO and President of the World Travel & Tourism Council (WTTC), sai...
details

Are you a manager, a technical expert in tourism industry or a trainer willing to use an innovative teaching tool in your classroom?

Would you like to get Tourism Energy Manager's knowledge, skills and competences?

e-learning platform

Project Partners