ECOTOUR - Energy Efficiency Management In Tourism Industry

NIEUWS

BDF- Stichting Business Development Friesland

BDF is een non-profit organisatie gericht op het ondersteunen van kleine bedrijven op het gebied van ondernemerschap en internationalisering. BDF is gevestigd in de agro-food regio van Nederland, de zeer toeristische provincie Friesland.

BDF was initiatiefnemer en projectleider van het project C-test, een project over Clean Tech solutions voor werknemers in het MKB en studenten van MBO-scholen. Onderwerpen die in dit project aan bod kwamen waren Water-, Zonne-, Wind- Biomassa- en Geothermische Energie.

Verder heeft BDF als partner van het Route 2.0 project expertise in e-learning in de toeristische sector. Route 2.0 is een TOI project gericht op het geven van training in Web 2.0 tools.

BDF heeft haar eigen incubator opgericht in de stad Leeuwarden, waarin startende ondernemers worden geholpen bij het oprichten van hun bedrijf en bij het maximaliseren van groei voor een periode van maximaal drie jaar. De incubator biedt starters coaching, business training, begeleiding en een netwerk.

BDF is een EC-geaccrediteerd lid van EBN, het European Business Innovation Center Network.

Contactpersoon voor ECOTOUR project:

Mrs. Erna van der Werff, Project Manager BDF Friesland

+31588458045

E-mail: e.vanderwerff@bdfriesland.nl  

www.bdfriesland.nl 

13.10.2014

1 Duurzaam toerisme een belangrijk onderwerp op UNWTO Executive Council agenda

1 Duurzaam toerisme een belangrijk onderwerp op UNWTO Executive Council agenda
  Het belang van het bouwen van nieuwe partnerschappen voor de duurzame ontwikkeling van cultureel toerisme veroverde een belangrijke plek op de 99ste sessie van de UNWTO Executive Countil bijeenkomst in Samarkand. Het Council discussieerde ook over de laatste internationale toeristische trend...

detalii


13.10.2014

2. Tourism For Tomorrow Auszeichnung

2.	Tourism For Tomorrow Auszeichnung
Die 2015 Tourism for Tomorrow Auszeichnung hat einen Aufruf zur Einreichung von Projekten im Bereich nachhaltiger Tourismus veröffentlicht. Bei der Veröffentlichung des Aufrufs hat David Scowsill, CEO und President der World Travel & Tourism Council (WTTC), dazu aufgerufen, Nachhaltig...

detalii


| Arhiva Stiri

Sind Sie Manager eines Hotels, ein technischer Experte im Hotelbereich oder ein  Trainer, der die Lernmaterialien für den Unterricht einsetzen möchte?

Möchten Sie Erfahrungen, Wissen und Kompetenzen für denEnergiemanager in Hotels erwerben?

e-learning platform

Project Partners